Protocol Veilig Sporten – Kidssport

De trainingen voor peuters worden begeleid door twee trainers. Zo kunnen we ieder kind voldoende aandacht geven, nu de ouders er niet bij zijn. De trainingen voor de kleuters zijn met één trainer.

De ouders kunnen met de kinderen wachten bij het hek, uiteraard op 1,5m afstand. Wij zullen de kinderen daar ophalen, waarna we gezamenlijk teruglopen naar het veld. Wanneer er twee groepen na elkaar zijn, brengen we eerst de kinderen van de eerste groep terug en daarna halen we de nieuwe kinderen op.

Omdat er een strak wisselmoment is, verzoeken we iedereen op tijd aanwezig te zijn. Tevens kan het hek tijdens de training gesloten zijn.

De tussenliggende 50 minuten kunnen door ouders gebruikt worden om boodschappen te doen, een wandeling te maken of lekker zelf te sporten. Iedereen is natuurlijk vrij om te doen wat die wil, maar bij voorkeur niet gezamenlijk bij de auto wachten.

Leg de kinderen thuis vast uit wat de nieuwe regels zijn voor tijdens de les. Dan kunnen we ons makkelijker aan de maatregelen houden.

Ieder kind heeft bij voorkeur een tasje mee, met daarin water, een snack, een extra kledinglaag en een knuffel om te troosten.

Als je je niet lekker voelt of een van de gezinsleden is ziek, sla dan een weekje over.

Het clubgebouw is vaak gesloten. Ga vooraf thuis naar de WC en zorg dat alle handen goed gewassen zijn.

Wij hebben een EHBO-set en hygiënemateriaal bij ons.

Het protocol van vv Hillegersberg is op de trainers en deelnemers van toepassing. Deze is te vinden op: https://www.vvhillegersberg.nl/welkom-coronamaatregelen